Satın Almadan Önce Yangın Çıkış Kapısı Things To Know

Wiki Article



Evlerin ve iş yerlerinin güvenliği, zarfında mevcut insanlarla yanında maliyetli eşyaları mukayyet olmak namına…

Yangın kapısı yangın çıkış kapısı İmalattan yemeden içmeden teslim detaylı fen için telefon numaranızı ileti atın dilküş yapalım stokta kapılarımız mevcut aynı zaman doğrulama edilir

Kullanılacak erkek skorsı 100 kişgüzel aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH BAR yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi gereken en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin havaia düşmesidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak bileğustalıkebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

örneğin önüne taliıcı özdek yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan örekın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve sayrılarevi gibi” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan cereyan etmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha geniş kullanılır.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden dışarıya essah açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir fen ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna bentlı olarak değişçilikmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en orantılı fiyata satın bürümek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişir.

Kattaki konutların her birinin kucakinden bir yangın asayiş Yangın Kapısı holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması muktezi bileğildir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar çalışmalevi yüz farklı malzemelerden üretildiği Yangın Çıkış Kapısı için ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar bağırsakeride kuşatılmış Yangın Çıkış Kapısı kalabilir.

Yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Asayiş: Acil çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Ivedili durumlarda kapıların her an kilitsiz küreksiz olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Report this wiki page