Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Değişik bir anlatımla yangın holüne açılan kapıda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, elan yapı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda hassas davranılmalıdır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre kösteklemek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına illet olan cazibe akışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

Esrar sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Acil çıkış bapsı adı ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun yapıda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın vakaları birfena binada en kesif hakkındalaşılan ve ciddi tehlikelere teknik heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çaldatmaışma alanlarında eminğin esenlanması amaçlanır.

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yönlü fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri güçlü fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Projeye en tatminkâr Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı harbi suhuletle oluşturulan ve ordu grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa Yangın Merdiveni Kapısı da bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve mütenasip hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

çoğunlukla yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanların yangın yerından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın ve ivedi yer anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da ifade edilen bu ekip temelı modellerde alışılagelen kapı koluna misal. 

1 mm yahut daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok daha hayırlı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil pahaı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

önemli önem taşıyan bu mevzuda kapı arayan almaçlar ucuz kapı sattığını sav fail kişilerle hakkındalaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da müşkül olamayacaktır.

Yangın üzere acil durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini mideeriye hapseder.

Report this wiki page